MYSTIC FOODS FRANCHISE

Mystic Foods franchise δίκτυο καταστημάτων

Η Mystic pizza από το 2002, είναι η πρώτη επιχείρηση στην Ευρώπη και η μοναδική στην Ελλάδα που προσφέρει πίτσα και φρέσκα ζυμαρικά με αλεύρι κάνναβης.

Η διαφορετικότητά μας εκτός από το αλεύρι κάνναβης είναι και η εφαρμογή της υγιεινής διατροφής στις συνταγές μας, αφού θα πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί  που στην ζύμη χρησιμοποιούμε  βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Η ελάχιστη μαγιά και η μακρά ωρίμανση της ζύμης έχουν αποτέλεσμα μια νόστιμη και κυρίως ελαφριά πίτσα. Επίσης, το συνηθισμένο φούσκωμα στο στομάχι δεν υπάρχει όταν τρώμε  Mystic pizza.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 2018 σε σχετικό διαγωνισμό του περιοδικού Αθηνόραμα, οι αναγνώστες  μας  ψήφισαν ως  την καλύτερη πίτσα στην Αττική, αφήνοντας πίσω όλες τις γνωστές αλυσίδες.

Στο εργαστήριο της Mystic foods ΙΚΕ ετοιμάζουμε σχολαστικά τις συνταγές μας και τις καταψύχουμε με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής που προβλέπονται .

ΟΡΑΜΑ

H Mystic foods IKE στοχεύει στην  ανάπτυξη ενός δικτύου καταστημάτων με συνεργασίες  franchise.

Αναζητούμε συνεργάτες  ευαισθητοποιημένους σε θέματα υγιεινής διατροφής και ποιότητας  ζωής, προκειμένου να μοιραστούν και να στηρίξουν το όραμα της Mystic.

Κάποια από τα προβλεπόμενα στην σύμβαση δικαιόχρησης είναι,

    • Αποκλειστικότητα περιοχής
    • Εκπαίδευση
    • Επαγγελματίες  με διάθεση συνεργασίας .
    • Χώρος καταστήματος 70-90 τ.μ.
    • Μέσο ύψος επένδυσης 90-110 χιλιάδες ευρώ


Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της Mystic pizza στην Ελλάδα αλλά και στην  Ευρώπη.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ MYSTIC FOODS

Αλεύρι κάνναβης

Το αλεύρι κάνναβης που προκύπτει με την άλεση των σπόρων της, είναι από τις πλέον χρησιμοποιούμενες υπερτροφές.

Υψηλής διατροφικής αξίας

Κατάλληλο και για vegan διατροφή, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεϊνες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή σε ω3 και ω6 λιπαρά.

Ποιότητα Παραγωγής

Στην Mystic, εκτός από τα ποιοτικά υλικά και τις προσεγμένες συνταγές, τηρούμε υψηλά στάνταρ στις προδιαγραφές του τρόπου παραγωγής και των υλικών αλλά και στην εκτέλεση των συνταγών μας.

Βραβευμένες Γεύσεις

Δεν είναι τυχαίο που τα εστιατόριά μας έχουν βραβευτεί και διακριθεί πολλάκις για την ποιοτική και απολαυστική γεύση των φαγητών μας!